Facilitators

  • John Hammond
    Juridisch en Inter-Cultural Consultant, Trainer en Mediator, was eerder Corporate Lawyer voor een Amerikaanse multi-national, CEO van een middel-grote not-for-profit organisatie in Londen. Afgestudeerd aan de University of Cambridge (UK) en Monash University (Australie). Zijn professionele en culturele focus ligt op de volgende gebieden: Oost Europa, Azië, Verenigde Staten en Australie. Bekend met de Engelse, Duitse, Russische, Mandarin Chinese en Japanse taal.
  • Petronel Bijlsma
    Al meer dan 20 jaar Management consultant, management trainer en executive coach.  Haar meest in het oog springende ervaring was het mede opzetten van een waarden gedreven low-cost luchtvaartmaatschappij. Petronel faciliteerde management & professional team  development programma’s in Azië, India, West Europa en de Verenigde Staten. Bekend met de Nederlandse, Engelse, Duitse, Franse, Zweedse en Friese taal.

Wij werken samen met, afhankelijk van de aard en inhoud van de opdracht, andere nationale en internationale consultants, trainers en coaches.